Energieffektiv LED belysning

LED (Light Emitting Diode) 

Dioder har i årtionden använts som indikatorlampor i olika elektriska apparater och displayer. Idag kan vi erbjuda ett brett sortiment av LED-armaturer, lampor och –downlights. Där belysning används i stor skala som i t.ex. butiker, lager, trapphus finns det stor potential till energibesparing genom att ersätta dessa med modern LED-belysning.

Besparing utan effektförlust

LED-belysning har lägre energiförbrukning och mycket längre livslängd än konventionella lösningar, detta medför mindre koldioxidutsläpp samt minskade utsläpp av farliga ämnen. Lysdioden innehåller inte några miljöfarliga ämnen såsom bly, kvicksilver eller andra skadliga ämnen. Investeringen för LED-belysning är högre. Men väger man in den låga energiförbrukningen och den extrema livslängden blir LED en mycket lönsam affär.

Vi arbetar med armaturer för gatljus, parkbelysning och inomhusbelysning till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt förvaltare . I sortimentet ingår inomhus/trapphus armaturer, med eller utan sensorteknik. Vi har utomhusarmaturer och även ett komplett sortiment av LED till utomhusmiljöer t.ex. trädgårdsbelysning mm.

Något som blivit mycket populärt på senare tid är att inreda med LED. I dag är det inte bara ljus vi vill ha med våra lampor, det skall vara snyggt också! Självklart så varierar det från plats till plats vad man är ute efter, en del vill göra nått flashigt medan andra vill ha något enkelt och elegant på bordet bredvid soffan. Vi lägger inga värderingar i tycke och smak utan det är upp till vad varje individ tycker är snyggt eller trivsamt.

Inom DJ/Scen och underhållningsbranschen finns idag en mängd LED och laserprodukter som används istället för energislukande belysning och effekter som stroboskop blixtljus och liknande.

Produkterna vi marknadsför kan ni handla av oss direkt på: